3e Conferentie Het Begrip Tweetaligheid

poster

Op woensdag 23 november 2016 organiseren de Poolse Ambassade, Stichting Kreda en de Poolse School SPK, de derde conferentie speciaal voor docenten en pedagogen die Poolse kinderen op school hebben. 

Op deze conferentie komen de culturele verschillen aan bod die het gedrag van de Poolse leerlingen kunnen beïnvloeden. Ook gaan wij aandacht besteden aan de communicatie tussen thuis en school en wat de getrainde vrijwillige mentoren voor u kunnen betekenen.

Verder staan er twee workshops op het programma: „Praatpret: Ouders thuis aan de slag met de thema’s van school of de voorschoolse voorziening” en Wanneer naar de logopedist bij tweetaligheid?”.

Tijdens de conferentie kunt u samen met collegaprofessionals ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen voor de dagelijkse praktijk op school.

 

De conferentie vindt plaats op woensdag 23 november van 15:00 tot 19:00 in het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9 in Den Haag.

 

U kunt zich aanmelden tot  20 november bij Stichting Kreda, e-mail: info@kreda.nl.                            

Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. 

Aanmeldingformulier, programma en andere documenten kunt u hier vinden.

Nasze wydarzenia

Wierszowisko

Dla rodziców

Jeśli szukacie państwo pomocy czy porady na temat szkolnictwa w Holandii skontaktujcie się z Mentorem w swojej okolicy. Mentor

Wspieramy akcję