Wierszowisko geannuleerd wegens corona virus

In het belang van de veiligheid van deelnemers van Wierszowisko en Poolse families hebben we besloten om op 22 maart 2020 af te zien van Wierszowisko.

Het is een groot evenement en hoewel er momenteel geen aanbevelingen zijn om dergelijke evenementen te annuleren, hebben we besloten dat we niet langer kunnen wachten om deze beslissing te nemen. De situatie verandert van dag tot dag.

Het was een moeilijke beslissing, maar Wierszowisko is een evenement voor kinderen, ze zouden er plezier aan moeten beleven, van optredens genieten, samen tijd doorbrengen. Wierszowisko organiseren in een ingekorte vorm, met speciale zorg, regels en dus zonder extra attracties, zonder knuffels, zonder een taart en foto’s zal geen plezier zijn voor kinderen, en dat willen we ook niet.

Na overleg met de schoolbesturen weten we ook dat een aanzienlijk deel van de deelnemers heeft verklaard niet naar het festival te komen, ook al is er geen verbod.

We zullen mogelijke scenario’s overwegen, maar alles wijst erop dat het Jubileum XX Wierszowisko zal plaatsvinden volgend jaar op 14 maart 2021, de dag waarop de volgende Wierszowisko zou plaatsvinden. Het onderwerp van het evenement blijft hetzelfde, deelnemers die dit jaar zouden optreden kunnen volgend jaar optreden, maar ook nieuwe kinderen kunnen worden aangemeld. Details zullen worden vastgesteld tijdens de Algemene Vergadering van Bestuur van de aangesloten scholen op 19 april 2020.

We hopen dat de situatie snel weer normaal wordt. We wensen iedereen gezondheid en vrede. Pas goed op jezelf!

Facebook-pagina van evenement https://www.facebook.com/events/378638489640566/

 

Met vriendelijke groet Vriendelijke groeten | Met vriendelijke groeten

Agnieszka Lonska, Gosia Lubbers-Dąbrowska, Katarzyna Kiszkiel, Marta van den Haagen 

Nasze wydarzenia

Wierszowisko

Dla rodziców

Jeśli szukacie państwo pomocy czy porady na temat szkolnictwa w Holandii skontaktujcie się z Mentorem w swojej okolicy. Mentor

Wspieramy akcję