Sponsor pakketen: Wierszowisko

Beste Donateur,
 
Het Forum Poolse Scholen in Nederland is een vereniging die meer dan 25 jaar actief is in de ondersteuning van het Polonia-onderwijs in Nederland. FPSN ondersteunt de activiteiten van 20 Poolse scholen in Nederland met meer dan 1000 kinderen. FPSN organiseert evenementen voor kinderen zoals Wierszowisko, Poolse dag van Tweetaligheid, wedstrijden, waaronder tekenwedstrijden en fotowedstrijd alsook trainingen voor Poolse leraren.
 
Het 21e Poolse Poëziefestival voor kinderen Wierszowisko vindt plaats op 5 juni 2022 in het theater van ’t Mozaïek in Wijchen. Het is het grootste Poolse culturele evenement voor kinderen uit Nederland. We verwachten 140 kinderen uit het hele land op het podium. Het evenement is niet-commercieel, georganiseerd door vrijwilligers, gemaakt met passie en voor ideeën, met het oog op Pools-Nederlandse kinderen. Het festival wordt ondersteund door Poolse organisaties en Poolse media. In de jury van de Wierszowisko, behalve vertegenwoordigers van de ambassade en het consulaat, zullen plaats nemen mensen en vertegenwoordigers van de educatieve en culturele kringen in Nederland, evenals gasten uit het buitenland. 
 
We werken op vrijwillige en projectbasis zonder vaste financiering. 
We nodigen u uit om onze activiteiten te ondersteunen en met ons samen te werken. Hieronder vindt u sponsorpakketten die door ons zijn opgesteld. We staan open voor uw ideeën en andere samenwerkingsvoorwaarden. 
 
Zou u ons willen helpen?
1. Bekijk in de sponsorpakketten in de bijlage 
2. Kies pakket en stuur ons bericht naar reklama@wierszowisko.com 
met vermelding van de gekozen kleur van pakket
3. U krijgt van ons overeenkomst toegestuurd met verdere instructies
 
Alvast dank voor alle hulp!
 
Organisator: Bestuur van Forum Poolse Scholen in Nederland 
Agnieszka Lonska, Małgorzata Lubbers-Dąbrowska Katarzyna Kiszkiel, Marta van der Haagen, renata Truś  
 

 

Sponsor pakketten Wierszowisko

Nasze wydarzenia

Wierszowisko

Dla rodziców

Jeśli szukacie państwo pomocy czy porady na temat szkolnictwa w Holandii skontaktujcie się z Mentorem w swojej okolicy. Mentor

Wspieramy akcję