Eerste verjaardag van de Poolse School Amersfoort

foto(38)Poolse School Amersfoort is gevestigd in Het Groene Huis dat vorig weekend op 24 april feestelijk werd geopend door de burgemeester van Amersfoort de heer Lucas Bolsius. Centrum het Groene Huis richt zich op natuureducatie, ecologie, en zo zijn activiteiten van de Poolse School gericht op natuur. In de prachtige omgeving is het zeker leuk om tijd door te brengen.

Groene dag  ondanks slecht weer trok veel bezoekers. Op landgoed Schothorst presenteerde zich veel lokale Nederlandse ‚groene organisaties’. Het was genoeg te beleven. Op informatiestand van Poolse School werden  gebruikt speelgoed, boeken en lekkernijen verkocht. Alle verzameld geld ging in de pot voor school activiteiten. Grote belangstelling was voor lekker Faworki. Een hoogtepunt van de dag waren twee ontmoetingen en kebouterworkshop met auteur van de kinderboeken in het Pools en Nederlandse Poolse Agnieszka Steur, die over zijn nieuwste boek sprak „Onverwachte ontmoetingen van Kwasek.”

Agnieszka Lonska en Gosia Lubbers-Dabrowska bezocht Amersfoort om persoonlijk school te feliciteren en verjaardagscadeau te overhandigen aan Magda Fąfara. Gefeliciteerd met jullie verjaardag en we wensen jullie nog vele jaren met succesvolle onderwijs. Meer over de school is te vinden op www.polskaszkolaamersfoort.nl.

Kijk hier voor foto’s van deze dag

Nasze wydarzenia

Wierszowisko

Dla rodziców

Jeśli szukacie państwo pomocy czy porady na temat szkolnictwa w Holandii skontaktujcie się z Mentorem w swojej okolicy. Mentor

Wspieramy akcję